Site Loader
Jošanicka 119

Srednjoškolski centar Vogošća ispraća još jednu uspješnu generaciju maturanata. Po prvi put, opraštamo se uz pomoć “online” nastave. Malo je neobično bez posljednjeg zvona, bez svečanog defilea, bez zagrljaja…Ali, posebne generacije moraju imati i neobičan ispraćaj. 

Dragi maturanti, dok ovo pišemo svi ste u našim mislima. Sigurno su vam ove godine zajedničkog druženja prebrzo prošle. Usvajali ste nova znanja, nove sposobnosti i postajali zreliji, ozbiljniji, samostalniji. Obilježili ste jedno razdoblje i nama je bila čast družiti se i učiti s vama. Ovo su bile godine u kojima ste se radovali, tugovali, zaljubljivali, a neki i zavoljeli. Nećemo pamtiti matursko veče, ali mnogo je bitnije da pamtimo vaša nasmijana, bezbrižna lica, vaše i naše zajedničke momente koje nam nijedan COVID-19 ne može oduzeti. Bili ste posebni po svemu, zadovoljstvo je bilo raditi s vama i zato vam čestitamo na uspješnom završetku nastavne godine. Vjerujte u sebe i svoje sposobnosti, nemojte nikada odustajati u ostvarenju svojih želja.

Srednjoškolski centar Vogošća pozdravlja naše maturante kojima želi mnogo zdravlja, sreće i uspjeha u životu. U našoj školi ste ostavili neizbrisiv trag koji ćemo pamtiti, a vi nemojte zaboraviti nas. Čuvajte topline srca svog i prenesite je tamo gdje odlazite.

Post Author: mssvogosca

Komentariši